Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-puhelinten ostajien ilmaisten telakoiden toimitukset alkavat

Puhelinvertailu

Lumia-puhelinten ostajien ilmaisten telakoiden toimitukset alkavat
Microsoft lupasi uusien Lumia 950 -laitteiden ostajille ilmaisia Microsoft Display Dock -lisälaitteita. Oston yhteydessä annettiin koodi, jolla sai tilattua Windows 10:n Continuum-ominaisuuden mahdollistavan telakan vailla lisämaksua.

Nyt Windows Central on huomannut, että mainitusta 8-10 viikon toimitusajasta huolimatta ensimmäiset ilmaistelakat ovat lähteneet jo toimitettavaksi. Niinpä ilmeisesti Microsoft on varmuuden vuoksi laittanut melko varovaisen arvion toimitusajasta.

Microsoft Display Dock mahdollistaa siis puhelimen kiinnittämisen helposti näyttöön ja muihin lisälaitteisiin (kuten näppäimistöön ja hiireen), jolloin puhelin muuntuu lähes täysimittaiseksi PC-tietokoneeksi.

Tarjous on voimassa 28.2.2016 saakka Microsoftin verkkokaupassa ja koskee sekä Lumia 950 että Lumia 950 XL -mallia. Ilmaiskoodin saa Lumia Offers -sovelluksen avulla, mutta koodi pitää hakea ennen helmikuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja