Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin seuraavan lippulaivan piiri tarjosi huipputuloksia

Puhelinvertailu

Samsungin Exynos-järjestelmäpiirit ovat olleet vuosia Android-maailman ykköspiirejä. Erityisesti suorituskyvyssä on vaikea löytää piiriä, joka tarjoaa parempaa laatua kuin Samsungin huippupuhelimiin istutetut Exynos-piirit.

Samsung on käyttänyt usein myös Qualcommin Snapdragon-piirejä, mutta ensisijaisesti yhtiö tietysti haluaa luottaa omaan piiriinsä. Näin on mahdollisesti myös seuraavan lippulaivan laita, jonka uudesta Exynos 8 -piiristä on valunut suorituskykytietoja.

Kiinasta on vuotanut testisovelluksen suorituskykytietoja Exynos 8890 -piiristä, jonka odotetaan löytyvän tulevasta Galaxy S7 -puhelimista. Uusi piiri päihittää nykyiset järjestelmäpiirit mennen tullen, ja Huawein nykyisen huippupiirin Kirin 950:n pisteet voi liki tuplata, jotta saadaan Exynos-piirin ennätykselliset pisteet.

Kyse on tietysti vielä vahvasti huhusta, sillä mitään virallista tässä vaiheessa piiristä tai sen sisältävistä laitteesta ei ole. Virallisia uutisia joudutaan odottamaan todennäköisesti ainakin ensi vuoden ensimmäiselle neljännekselle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja