Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin Chrome oppi säästämään lisää dataa

Puhelinvertailu

Androidin Chrome oppi säästämään lisää dataa
Google on päivittänyt oman Android-alustansa Chrome-selainta ja parantanut kaistaa säästävää ominaisuutta. Valikosta päälle laitettava Data Saver säästää tiedonsiirrossa ja on erityisen hyvä, kun saatavilla oleva yhteys on hidas.

Nyt Data Saver säästää Googlen mukaan jopa 70 prosenttia datan määrästä. Verkkosivujen koosta valtaosan vievät kuvat eivät aukea enää automaattisesti, joka vauhdittaa selaamista. Kuvat saa ladattua jälkikäteen sivun jo ladattua nappia painamalla – joko kaikki tai yhden kerrallaan.
Suomessa, jossa datayhteydet ovat edullisia ja datakatot harvassa, ei ominaisuudella ole aivan yhtä paljon käyttöä kuin esimerkiksi Aasiassa tai Afrikassa, mutta patikointiretken 2G-yhteydestä saa nyt myös enemmän hyötyä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja