Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft suunnitteli uutta Lumia-tablettia – projekti hylättiin

1
Manu Pitkänen

Microsoft suunnitteli uutta Lumia-tablettia – projekti hylättiin
@evleaks-nimellä tunnettu vuotaja Evan Blass on kaivellut Microsoftin "hautausmaalta" tähän saakka tuntemattomana olleen laiteprojektin: Mercuryn.

Ulkonäön perusteella voisi veikata, että Mercurystä suunniteltiin Lumia-mallistoon kuuluvaa tablettia. Laitteen kuoret näyttäisivät olevan valmistettu värikkäästä polykarbonaatista, minkä lisäksi takakameran ympärille on lisätty hallitsevan kokoinen musta laatta, jollainen on tullut tutuksi muun muassa Lumia 1020:stä ja Lumia 830:stä.

Lumia-tablettia ei ole näkynyt tai kuulunut sitten Nokian Lumia 2520:n. Microsoft tuntuisikin panostavan tableteissa Surface-brändiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Olisin ostanut tuon tabletin. Olen odottanut et tulisi lumia tabletti täydellisellä windows10 kokemuksella. Ostoon menisi heti minimi koko saisi olla 7"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja