Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uudet metalliset A-sarjan Galaxyt

1
Matti Vähäkainu

Samsung esitteli uudet metalliset A-sarjan Galaxyt
Samsung on julkistanut vuoden 2016 malliston Galaxy A-sarjasta. Nykyisten A-sarjan mallien (A3, A5 ja A7) uudet versiot tarjoavat enemmän suorituskykyä, entistä paremmat kamerat ja uudistetun ulkoasun.

Laitteiden tärkeimmät uudistukset päivittyneen ulkoasun lisäksi ovat muun muassa kuvanvakautetuissa kameroissa sekä sormenjälkilukijoissa, jotka tukevat Samsung Pay -maksujärjestelmää.

A8-mallia ei julkistettu, joten uusista malleista suurin A-sarjalainen Galaxy A7, joka tarjoaa 5,5 tuuman ja Full HD -resoluution Super AMOLED-näytön. Akkukapasiteettia ykkösmallissa on mukavat 3300 milliampeerituntia ja laitteen paksuus on 7,3 milliä. 13 megapikselin kamera tarjoaa f1.9-aukon sekä kuvanvakautuksen. RAM-muistia on 3 gigatavua ja 16 gigan tallennuskapasiteettia voi kasvattaa muistikortilla.

Keskimalli A5:ssä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö, 2 gigatavua RAM-muistia ja tietysti pienempi 2900 mAh:n akku, mutta muuten laite on samaa tasoa isoveljensä kanssa. A3:ssa puolestaan näyttö on vain HD-tasoa ja kokoa käteensopivammin 4,7 tuumaa. Kamerasta on poistettu kuvanvakautus, sormenjälkilukija puuttuu ja muistia on vain 1,5 gigaa. Edullisimman mallin akku on myös kasvanut, mutta samalla paksuus on noussut sisartensa tavoin 7,3 milliin.Kaikkien laitteiden ulkonäössä voi nähdä paljon yhtäläisyyksiä iPhone 6/iPhone 6s:n kanssa. Metallireunukset ovat selkeästi pyöristyneet, mutta puhelimista voi edelleen tunnistaa hyvin myös Samsungin muotoilun.

Samsung Suomi kertoo, että A5 ja A3 tulevat myyntiin Suomessa alkuvuodesta. A7:stä ei ole tietoja. A3:n suositushinta on 329 euroa ja A5:n 429.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
alavekkuli (vahvistamaton)

1

"mutta puhelimista voi edelleen tunnistaa hyvin myös Samsungin muotoilun." En tiennytkään, että tälläinenkin käsite on olemassa. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.