Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi nettiselaimen Gear VR -laseille

Manu Pitkänen

Samsung julkaisi nettiselaimen Gear VR -laseille
Samsung on saanut VR-lisälaitelasien myynnin polkaistua käyntiin jo kolmen sukupolven ikään päässeen Gear VR:n avulla. Ekosysteemin kehittämiseksi ja myynnin edistämiseksi sisältö ja sovellukset alkavat näytellä yhä keskeisempää roolia.

Haasteeseen Samsung vastaa esittelemällä Samsung Internet for Gear VR:n, joka on käytännössä VR-laseille suunniteltu nettiselain. VR-käyttöön suunnitellun nettiselaimen avulla käyttäjät voivat Samsungin mukaan nauttia netistä löytyvistä sisällöistä ilman, että heidän täytyy ladata erillisiä sovelluksia. Verkko-osoitteiden ja hakusanojen kirjoittaminen onnistuu joko puhetunnistuksen avulla tai katsetta seuraavan näppäimistön avulla.
Selain on ladattavissa Oculus Storen kautta ja se toimii Galaxy S6:lla, Galaxy S6 edgellä, Galaxy S6 edge+:lla, Galaxy Note 4:llä ja Galaxy Note5:llä, jotka on kytketty Gear VR:ään.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja