Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi nettiselaimen Gear VR -laseille

Manu Pitkänen

Samsung julkaisi nettiselaimen Gear VR -laseille
Samsung on saanut VR-lisälaitelasien myynnin polkaistua käyntiin jo kolmen sukupolven ikään päässeen Gear VR:n avulla. Ekosysteemin kehittämiseksi ja myynnin edistämiseksi sisältö ja sovellukset alkavat näytellä yhä keskeisempää roolia.

Haasteeseen Samsung vastaa esittelemällä Samsung Internet for Gear VR:n, joka on käytännössä VR-laseille suunniteltu nettiselain. VR-käyttöön suunnitellun nettiselaimen avulla käyttäjät voivat Samsungin mukaan nauttia netistä löytyvistä sisällöistä ilman, että heidän täytyy ladata erillisiä sovelluksia. Verkko-osoitteiden ja hakusanojen kirjoittaminen onnistuu joko puhetunnistuksen avulla tai katsetta seuraavan näppäimistön avulla.

Selain on ladattavissa Oculus Storen kautta ja se toimii Galaxy S6:lla, Galaxy S6 edgellä, Galaxy S6 edge+:lla, Galaxy Note 4:llä ja Galaxy Note5:llä, jotka on kytketty Gear VR:ään.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.