Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto esittelee uutta Androidia Galaxy S6:lla

PuhelinvertailuGalaxy S6 on saamassa pian uuden Android-version ja käyttöjärjestelmän päivityksen ohessa myös käyttöliittymä ja sen ulkonäkö uudistuvat. Muutoksista on vuotanut kuvakaappauksia kiinalaissivustolle, jotka SamMobile on napannut talteen.
Oheisista kuvista selviää, että Samsung on uudistanut ulkonäköä väljemmillä ikoneilla sekä uudistetuilla värivalinnoilla. Ikonien välit ovat suuremmat, joka saa erityisesti valikot näyttämään tilavemmilta. Värit puolestaan tarjoavat omaan silmään sopivamman kontrastin ja ainakin harmaan taustan ja sinisten korostusten yhdistelmä toimii allekirjoittaneelle sinistä taustaa ja kirkkaan vihreitä korostuksia paremmin.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja