Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android saa ensi viikolla uudet emojit

Puhelinvertailu

Google on tuomassa Androidille päivitystä, joka tuo Unicode 8.0 -tuen näppäimistölle. Tämä päivittää emojit uuteen uskoon ja tuo tärkeän taco-emojin päivitetyille laitteille.

Android-pomo Hiroshi Lockheimer paljasti Twitterissä, että uusi näppäimistö, fontti ja uudet emojit saapuvat ensimmäisiin Android-laitteisiin ensi viikolla. Ensimmäiset laitteet ovat tietysti mallia Nexus, ja muiden laitteiden osalta on valmistajista kiinni kuinka nopeasti he saavat päivityksen ajettua omiin malleihin.

Tulossa on mahdollisesti samalla myös muita päivityksiä, joista ei tosin tässä vaiheessa kerrottu. Joka tapauksessa päivitys tulee OTA-ohjelmistopäivityksenä.

Apple päivitti iOS:n heinäkuussa tukemaan Unicode 8.0:aa ja sen mukana tuomaa yksisarvis-emojia. Nähtäväksi jää milloin Unicode 8 ja samaa sukupuolta olevat parit emoji-kuvissa ilmestyvät Windows-puhelimiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja