Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S6 edge+ ja Note 5 saivat päivityksen

Puhelinvertailu

Samsung on julkaissut älypuhelinmallistonsa suurimmille laitteille ohjelmistopäivityksen. Päivityksen muutoshistoria ei kerro mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta SamMobilen mukaan päivitys korjaa myös laitteille ominaisen jumittamisen.

Note 5 ja S6 edge+ -malleilla on havaittu viiveongelmia, jotka tietojen mukaan korjautuvat uusimmassa päivityksessä. Varsinaisessa muutoshistoriassa puhutaan edellisen päivityksen tavoin vain akku ja puheluparannuksista sekä yleisemmin "mahdollisista bugikorjauksista, vakausparannuksista, uusista ominaisuuksista".

Lagiongelman korjauksen lisäksi SamMobilen käyttäjät ovat huomanneet, että tekstintunnistusvalinta on löytänyt tiensä takaisin Note 5:n Smart Select -ominaisuuteen. Versionumeroilla N920GUBU2AOK3 ja G928IDVU2AOK8 jaettava päivitys tulee todennäköisesti jakoon eri markkinoilla eri aikaan, mutta myös Suomessa voidaan odottaa kyseistä päivitystä.Myöskään automaattinen päivitys ei ole ainakaan kaikissa tapauksissa toiminut, joten päivitystä voi hakea manuaalisesti Asetusten kohdasta "Tietoja laitteesta > Ohjelmistopäivitys > Päivitä".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.