Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hasbro teki lautapeleistään Chromecast-versiot

2
Manu Pitkänen

Hasbro teki lautapeleistään Chromecast-versiot
Pelaaminen on siirtynyt varsin voimakkaasti nettiin ja mobiiliin, mikä on verottanut lautapelaamisen suosiota. Hasbro onkin päättänyt elää trendien mukana ja se on nyt julkaissut lautapeleistään Chromecastia tukevat versiot.

Chromecast-pelien avulla "lautapelejä" voi pelata digitaalisesti olohuoneen television näytöltä isonkin porukan kanssa. Pelit asennetaan Android-laitteisiin, jotka toimivat samalla kakkosnäyttönä ja ohjaimena. Hasbro julkaisi Chromecast-versiot Risk-strategiapelistä, The Game of Lifesta ja Scrabble Blitz 2:sta. Valitettavasti pelejä ei voi ladata Suomen Google Playstä.Hasbron pelijulkaisut on oiva esimerkki siitä, että Chromecastissä on aineksia paljon muuhunkin kuin vain Netflix-peilaukseen. Lautapelien digi-versioista voisi hyvin muodostua uusi myyntivaltti muutaman kympin maksavalle Chromestille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
merkitys123 (vahvistamaton)

1

Samat pelit Chromecast-tuen kera on myös saatavilla iOS-laitteille, mutta Suomessa ainoastaan The Game of Life

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joukahainen5 (vahvistamaton)

2

Lainaus:

Pelaaminen on siirtynyt varsin voimakkaasti nettiin ja mobiiliin, mikä on verottanut lautapelaamisen suosiota.

Mihin ylläoleva väite perustuu? Lautapelaamisen suosio on ollut 25-40% vuosikasvussa jo yli viisi vuotta ja markkina on reilusti jo yli 5 miljardia dollaria. Maailman suurimmat tapahtumat Spiel ja Gen Con keräävät molemmat yli 150,000 vierailua. Myös Kickstarterissa lautapelit voittavat videopelit niin kerättyjen dollareiden kuin onnistuneiden kampanjoiden määrässä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.