Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google valitsi: Tämän vuoden parhaimmat Android-pelit ja -sovellukset

Manu Pitkänen

Google valitsi: Tämän vuoden parhaimmat Android-pelit ja -sovellukset
Vuoden lähestyessä loppua, Google on listannut Play-sovelluskauppansa parhaimmat sovellukset ja pelit. Googlen mielestä tämän vuoden parhaimmat Android-pelit löytyvät täältä ja parhaimmat Android-sovellukset löytyvät täältä.

Parhaimmat pelit -listalta löytyy laajalti tunnettuja pelejä, kuten Hearthstone, Clash of Clans, Agar.io ja Candy Crush Soda Saga. Mukaan on mahtunut myös vähemmän tunnettuja laadukkaita pelejä, kuten BoomBit Gamesin Square Spider ja Running Circles sekä Crossy Road -henkinen ajopeli Smashy Road. Suurin osa peleistä on ladattavissa ilmaiseksi.

Sovellusten kohdalla lista on hieman lyhyempi, mutta mukaan on mahtunut Microsoft Word, Wikipedia, Skype, SwiftKey, Nova Launcher, Retrica, Google Photos ja Twitch.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja