Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Dropbox hylkää Mailboxin ja Carouselin

Manu Pitkänen

Dropbox hylkää Mailboxin ja Carouselin
Pilvitallennuspalvelua kehittävä Dropbox yritti laajentaa tuotevalikoimaansa ostamalla pari vuotta sitten paljon hypeä aiheuttaneen Mailbox-sähköpostisovelluksen sekä lanseeraamalla kuvien hallintaan tarkoitetun Carousel-galleriasovelluksen. Nyt sekä Mailbox että Carousel ovat joutumassa vasaran alle.

Dropboxin mukaan Mailboxin ylläpito lopetetaan helmikuun 26. päivänä ja Carouselin maaliskuun 31. päivänä. Galleriasovellukselle haluttiin antaa hieman enemmän aikaa, jotta nykyiset käyttäjät ehtisivät siirtämään kuvansa turvaan pois palvelusta. Dropboxin mukaan se haluaa jatkossa kehittyä ydinosaamiseensa eli käytännössä Dropboxiin.

Mailboxin oivallus oli tuoda yksinkertaiset pyyhkäisyeleet sähköpostien hallintaan. Sama ominaisuus on sittemmin tullut kilpaileviin sähköpostisovelluksiin, eikä Mailboxin kehitystiimi ole kyennyt vastaamaan kovenevaan kilpailuun. Carouselin tapauksessa kyse on enemmän tai vähemmän samasta, esimerkiksi Google Photosin tarjoamaan rajoittamattomaan tallennustilaa vastaan on hankala lähteä kilpailemaan. Carouselin tykätyt ominaisuudet ovat kuitenkin tulossa osaksi Dropbox-sovellusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.