>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava LG:n huippuluuri metallia, oppii tempun Lumialta?

Matti Vähäkainu

Seuraava LG:n huippuluuri metallia, oppii tempun Lumialta?
Vuoden loppu lähenee ja seuraavat älypuhelin julkistukset tapahtuvat todennäköisesti tammi-helmikuussa. Yksi odotetuimmista julkaisuista on mahdollisesti helmikuussa ensi kertaa virallisesti esiteltävä LG G5, mutta mitä uutta se tuo edellismalliin nähden?

Huhujen mukaan LG olisi siis esittelemässä uutta lippulaivamallia viime vuotta aiemmin, ehkä helmikuun MWC-messuilla. Laitteen tärkeimmät uudistukset Weibossa julkaistujen huhujen perusteella ovat biometrisissä sensoreissa, kamerassa sekä rakenteessa.

Viimevuotisesta G4-mallista ja sen nahkaisesta takakuoresta (kuvassa) poiketen uusi G5 on mahdollisesti varustettu kokometallisella rakenteella. Lisäksi laitteen kamerasensori olisi huomattavasti suurempi ja tarjoaisi enemmän megapikseleitä.

Mielenkiintoisin varuste olisi kenties kuitenkin iiristunnistin, jollaista ei juuri Androidilla ole nähty. Hieman kyseenalaista on miksi kyseinen sensori olisi G5:ssä, koska samalla huhut kertovat myös sormenjälkilukijasta. Kumpaakaan tunnistusmekanismia ei G4:ssä ollut, mutta uusi LG V10 sai sormenjälkilukijan. Iiristunnistus löytyy Microsoftin uusista Lumia 950 ja Lumia 950 XL -malleista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.