Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen pop up -mainos yllätti iPhone-käyttäjiä

Manu Pitkänen

Applen pop up -mainos yllätti iPhone-käyttäjiä
Nettikommentoinnin perusteella Apple on onnistunut "järkyttämään" tai ainakin yllättämään monet iPhone 5s:n tai sitä vanhemman iPhonen omistajat: Heille on esitetty App Store -sovelluksen avaamisen yhteydessä koko näytön peittävä iPhone 6s -mainos, jossa ehdotetaan päivittämään puhelin uudempaan malliin.

Apple ei ole kommentoinut varsin aggressiivista mainoskampanjaa, joten on mahdotonta tietää onko kyse tietyille markkina-alueille rajatusta myynninedistämisestä. Mainosta tuskin esitetään niissä maissa, joissa Applella ei ole omaa myyntikanavaa.

Apple on aikaisemminkin käyttänyt App Storea omien tuotteiden promotointiin, muun muassa sijoittamalla omia verkkopalveluita näkyvästi App Storen hakutuloksiin tai sovelluskaupan etusivulle lisätyillä laitekohtaisilla sovelluskokonaisuuksilla tai ostokehotuksilla. App Storea ei ole kuitenkaan käytetty näin näkyvällä tavalla laitemyynnin edistämiseen.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.