Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 850 vuoti koko komeudessaan

Puhelinvertailu

Lumia 850 vuoti koko komeudessaan
Varsin tehokkaasti – ja luotettavasti – älypuhelimia vuotava Evan Blass (@evleaks) esittelee nyt tulevaa Lumia-puhelimenta Twitter-tilillään.

Teksti kuvan alla on yksinkertaisesti "Honjo". Honjo-koodinimi on yhdistetty Lumia 850 -malliin, joka on jatkoa ylemmän keskiluokan Lumia 830 -mallille. Microsoftilta odotetaan paria laitetta ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mahdollisesti helmikuussa MWC-messuilta.
Kuvista selviää, että Lumia 850:stä on saatavilla valkoista ja kultaa yhdistelevä värivaihtoehto. Tämän lisäksi etukamera saa harvinaisen salaman ja kapasitiiviset napit poistuvat näytön alapuolelta, kuten muissakin uusissa Lumia-malleissa. Lumia 830:n kameranappi ei löydä tietään uuteen malliin.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja