Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Mapsin offline-navigointi toimii nyt iPhonella

Manu Pitkänen

Google Mapsin offline-navigointi toimii nyt iPhonella
Google Mapsin iOS-sovellus on päivittynyt uuteen versioon. Ohjelma sisältää bugikorjauksia sekä pohjoisamerikkalaisille käyttäjille ajantasaiset polttoainehinnat. Ehkä kaikkein tärkein uusi ominaisuus on kuitenkin jostain syystä jätetty mainitsematta muutoshistoriassa.

Kyseinen ominaisuus on tuki offline-navigoinnille. Ominaisuuden tulemisesta palveluun kerrottiin jo toukokuussa I/O-kehittäjätapahtumassa, mutta offline-navigointi saapui Android-sovellukseenkin vasta 10. marraskuuta.

Google Mapsilla on voinut tähänkin saakka tallentaa rajatusti karttalehtiä offline-käyttöä varten, mutta navigointi ei ole toiminut ilman verkkoyhteyttä. Offline.navigointi on ollutkin HEREn yksi suurimmista kilpailuvalteista.Google Maps on ladattavissa iPhonelle ja iPadille (iOS 7+) App Storesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.