Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Mapsin offline-navigointi toimii nyt iPhonella

Manu Pitkänen

Google Mapsin offline-navigointi toimii nyt iPhonella
Google Mapsin iOS-sovellus on päivittynyt uuteen versioon. Ohjelma sisältää bugikorjauksia sekä pohjoisamerikkalaisille käyttäjille ajantasaiset polttoainehinnat. Ehkä kaikkein tärkein uusi ominaisuus on kuitenkin jostain syystä jätetty mainitsematta muutoshistoriassa.

Kyseinen ominaisuus on tuki offline-navigoinnille. Ominaisuuden tulemisesta palveluun kerrottiin jo toukokuussa I/O-kehittäjätapahtumassa, mutta offline-navigointi saapui Android-sovellukseenkin vasta 10. marraskuuta.

Google Mapsilla on voinut tähänkin saakka tallentaa rajatusti karttalehtiä offline-käyttöä varten, mutta navigointi ei ole toiminut ilman verkkoyhteyttä. Offline.navigointi on ollutkin HEREn yksi suurimmista kilpailuvalteista.Google Maps on ladattavissa iPhonelle ja iPadille (iOS 7+) App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.