Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

GTA: Liberty City Stories julkaistiin iOS:lle – Tulossa Androidille

Manu Pitkänen

GTA: Liberty City Stories julkaistiin iOS:lle – Tulossa Androidille
Uusien Grand Theft Auto -pelien ja -sisältöjen julkaisemisen lisäksi Rockstar Games parin viime vuoden aikana lämmitellyt uudelleen vanhoja GTA-pelejä julkaisemalla niistä mobiiliversiot.

Android- ja iOS-versiot on julkaistu GTA III:sta, Vice Citystä, San Andreasista ja Chinatown Warsista. Uusin tulokas listalle on tänään julkaistu Grand Theft Auto: Liberty City Stories, joka tuli PlayStation Portablelle (PSP) jo vuonna 2005. PlayStation 2:lle peli ilmestyi vuotta myöhemmin ja PS3-versiota jouduttiin odottamaan vuoteen 2013 saakka.

Kerronnallisesti GTA III:een liittyvä Liberty City Stories on nyt saatavilla iOS:lle, mutta se ilmestyy myös Androidille lähiaikoina. Peli maksaa App Storessa 6,99 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.