Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ja Samsung neuvottelivat tärkeän sopimuksen – Pay-palvelut laajenevat Kiinaan

Manu Pitkänen

Apple ja Samsung neuvottelivat tärkeän sopimuksen – Pay-palvelut laajenevat Kiinaan
Apple ja Samsung ovat päässeet sopuun UnionPayn kanssa yhtiöiden mobiilimaksujärjestelmien lanseeraamisesta Kiinassa. Apple Pay ja Samsung Pay on mahdollista ottaa käyttöön heti kun viranomaisten vaatimat testit on saatu onnistuneesti suoritettua.

UnionPay ylläpitää Bloombergin mukaan Kiinassa yhteensä viittä miljoonaa NFC:tä tukevaa maksupäätettä, joten laitekanta on jo varsin hyvä Samsung Payn ja Apple Payn yleistymisen kannalta. Samsung Pay tosin toimii myös vanhempien magneettipohjaisten päätteiden kanssa, joten se toimii oletettavasti paljon laajemmin Kiinassa.

Pankkien välistä maksusiirtoverkkoa ylläpitävän UnionPayn lisäksi Samsungin ja Applen on päästävä sopuun maksukortteja myöntävien pankkien kanssa. Applen mukaan sillä on jo 15 suuren pankin tuki, mutta ei nimennyt näitä pankkeja. Samsung Payn ja Apple Payn avulla älypuhelimien omistajat voivat maksaa ostoksiaan kaupoissa puhelimella ja hyväksyä maksut sormenjälkilukijalla.Mobiilimaksaminen on Kiinassa erittäin yleistä, mutta käytetyimmät tekniset ratkaisut perustuvat skannattaviin QR-koodeihin. Yleisimmät maksujärjestelmät ovat Alipay ja pikaviestipalvelu WeChat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.