Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi uutta Snapdragonia ovatkin ennalta tuttuja

Puhelinvertailu


Qualcomm on esitellyt kaksi "uutta" järjestelmäpiiriä. Snapdragon 650 ja Snapdragon 652 -järjestelmäpiirit ovat kuitenkin vanhoja piirejä, jotka on vain uudelleennimetty sopimaan paremmin yhtiön piirimallistoon.

Qualcomm nimesi siis Snapdragon 618 -piirin Snapdragon 650:ksi ja Snapdragon 620 -piirin Snapdragon 652:ksi. Yhtiön mukaan piireistä löytyy tehoa ja ominaisuuksia selkeästi enemmän kuin aiemmin mallinumerollisesti lähellä olleista Snapdragon 615, 616 ja 617 -piireistä.

Paremmasta suorituskyvystä Snapdragon 650:ssa ja Snapdragon 652:ssa huolehtii sekä nopeammat ARM Cortex A72 -ytimet että enemmän puhtia tarjoava Adreno 510 -grafiikkapiiri. 600-sarjan alapäähän sijouttuva kolmikko sisältää kahdeksan A53-ydintä (vs 2xA72 ja 4xA53) ja Adreno 405:n.

Tämän lisäksi uudelleennimetyt piirit tukevat QHD-näyttöjä sekä 4K-videokuvausta, jotka ovat tavanomaisesti olleet korkeamman hintaluokan ominaisuuksia, joita odotetaan lähinnä 800-sarjan piireiltä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.