Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oikeasti särkymätön näyttö, riittääkö todisteeksi 275 metrin pudotus?

PuhelinvertailuMotorola esitteli hiljattain Droid Turbo 2 -mallin, jonka erikoisuutena on huippukestävä kosketusnäyttö. Yhtiö kutsuu laitetta särkymättömäksi, tai pirstaloitumattomaksi, mutta onko se vain mainospuhetta?

Mitä vaadittaisiin, jotta Motorolan puheet maailman ensimmäisestä pirstaloitumattomasta älypuhelimesta voitaisiin ottaa todesta. Jo teknisellä tasolla laite vaikuttaa pätevältä, joskin salaisuus kestävyyden takana on kaikkea muuta kuin maagista.

UnlockRiver.com on päättänyt laittaa laitteen todelliseen testiin, jossa voitaisiin varmistaa, että iskunkestävyys on todella mainospuheiden veroista. Droid Turbo 2 nostettiin oheisella videolla olevassa testissä taivaisiin kauko-ohjattavalla dronella ja pudotettiin 275 metrin korkeudesta. Testaajien yllätykseksi laitteen näyttö ei pirstaloitunut, kuten Motorolan käyttämä varsinainen termi shatterproof kertoo.


Näyttö koki kyllä hieman vaurioita, mutta laite säilyi toimintakykyisenä huolimatta hurjasta iskusta. Sanomattakin lienee selvää, että esimerkiksi iPhone ei kestänyt testiä aivan yhtä hyvin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja