Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn huippumallin 4K-näytöllä ei kilpailijaa edes ensi vuonna?

Puhelinvertailu


Huhut kertovat, että merkittävistä kilpailijoista ei ole vastaamaan Sonyn Xperia Z5 Premium -älypuhelimen hurjaan 4K-näyttöön. Apple on tullut älypuhelinten resoluutiossa hieman muita perässä ja huhut kertovat, etteivät korealaisvalmistajat tuo 4K UHD -näyttöjä puhelimiinsa vielä ensi vuonna.

Sonyn laitetta lukuunottamatta 4K UHD -resoluution (3840 x 2160) näytöt ovat syystäkin jääneet vähiin. Vaikka puhelinten näytön koot ovat kasvaneet, niin pikselitiheys on jo pienemmilläkin resoluutiolla kasvanut silmän erottamattomiin. Siihen riittää Applen mukaan helposti suuressakin puhelimessa Full HD -näyttö – tai ainakin Android-valmistajien ja Microsoftin käyttämä QHD-resoluutio (2560 x 1440).


Korealaislähteet kertovat, että LG ja Samsung jättävät 4K-näytöt väliin koko ensi vuoden mallistoissa. Näytön tarkkuuden kasvattamisessa ei ole nähty vielä hyötyä. Ei ainakaan tarpeeksi, jotta sillä katettaisiin suurempi virrankulutus ja valmistuskustannukset.

Lähteen mukaan yhtiöt keskittyvät kirkkauden, näkyvyyden ja virrankulutuksen parantamiseen. Samalla kenties panostetaan enemmän OLED-näyttöteknologioihin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja