Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10 myöhästyy – Lumiat päivittyvät vasta ensi vuonna

Manu Pitkänen

Windows 10 myöhästyy – Lumiat päivittyvät vasta ensi vuonna
Aiemmin luvatusta poiketen Microsoft ei saa mobiililaitteille tarkoitettua Windows 10 -päivitystä valmiiksi tämän vuoden aikana. ZDNetin Mary Jo Foleyn tietojen mukaan päivityksen jakelu alkaa vasta ensi vuoden puolella.

Päivityksen luvattiin tulevan saataville joulukuun aikana, mutta syystä tai toisesta suunnitelmat eivät ole pitäneet ja aikataulua on jouduttu rukkaamaan myöhemmäksi. Kaikki Windows Phone 8.1 -pohjaiset Lumiat on luvattu päivittää Windows 10:een. Joitain ominaisuuksia saattaa kuitenkin puuttua kaikkein halvimmista malleista, joissa tekniset ominaisuudet eivät ole riittäviä.

Vaikka päivityksen julkaisu takkuilee, niin markkinoilta löytyy kuitenkin jo Windows 10 -pohjaisia puhelimia. Lumia 950 ja 950 XL tulivat myyntiin Suomessa joulukuun alussa, minkä jälkeen kauppoihin ilmestyi 120 euroa maksava Lumia 550.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja