Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei nousi yli 100 miljoonan kerhoon

Puhelinvertailu

Huawei nousi yli 100 miljoonan kerhoon
Älypuhelinmyynnissä mitattuna Samsung ja Apple ovat olleet viime vuodet omassa kategoriassaan. Vain näiden kahden yhtiön älypuhelimia on myyty vähintään 100 miljoonaa – tai jopa yli 300 miljoonaa – kappaletta viimeisenä kolmena vuotena.

Muiden valmistajien on ollut tyytyminen kymmeniin miljooniin kappaleisiin ja viimeksi yli sadan miljoonan Applen ja Samsungin lisäksi pääsi LG viisi vuotta sitten. Viime vuodet älypuhelinmyynnin kasvusta ovat vastanneet pääasiassa kiinalaisvalmisajat. Tänä vuonna 100 miljoonan kerhoon liittyy yksi kiinalaisvalmistaja.

Huawei on nostanut osuuttaan merkittävästi ja päätyy todennäköisesti johonkin kahdeksan ja kymmenen prosentin väliin koko maailman älypuhelinmarkkinoista. Tämä tarkoittaa samalla yli 100 miljoonan laitteen rajan rikkoutumista, kertoo GizmoChina. Aiemmat vuodet niin ikään kovasti kasvaneet kiinalaisvalmistajat Lenovo ja Xiaomi eivät ole pystyneet vastaamaan Huawein kasvunumeroihin.


Apple ja Samsung ovat edelleen omilla luvuillaan. Apple tekee todennäköisesti uuden ennätyksensä yli 200 iPhone-laitteella ja Samsung laskusuhdanteesta riippumatta päätynee vähintään 300 miljoonaan laitteeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja