Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ylistetty suomalaispeli sai jatko-osan – Badland 2 julkaistiin iOS:lle

Manu Pitkänen

Ylistetty suomalaispeli sai jatko-osan – Badland 2 julkaistiin iOS:lle
Suomalaisen Frogmind-pelistudion kehittämä ja paljon kehuja saanut Badland-mobiilipeli on saanut jatko-osan. Uusi Badland 2 on saatavilla iOS-laitteille App Storesta 4,99 euron hintaan.

Apple valitsi alkuperäisen Badlandin vuoden 2013 parhaimmaksi peliksi. Se sai samaisena vuonna myös WWDC-kehittäjätapahtuma Design Awardsin.

Yleisilmeeltään Badland 2 muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä, joten pelin vanhat fanit omaksuvat uutuuden varmasti hyvin nopeasti. Pelistä löytyy yksinpelikampanjan lisäksi asynkroninen moninpeli, jossa voi kamppailla esimerkiksi kavereita vastaan. Badland 2 on optimoitu iPhone 6s:lle ja iPhone 6s Plussalle, sillä peli osaa hyödyntää uutta kosketuksen voimakkuutta aistivaa 3D Touch -näyttöteknologiaa. Kehittäjän mukaan pelille julkaistaan lähiaikoina uutta sisältöä ilmaisten päivitysten muodossa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.