Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin uusi ominaisuus paljastui? Videopuhelut tulossa

Manu Pitkänen

WhatsAppin uusi ominaisuus paljastui? Videopuhelut tulossa
Videopuheluiden tultua tänä keväänä osaksi WhatsAppin repertuaaria, on tietysti alettu odottaa videopuheluiden aktivointia. Vielä WhatsAppilla ei voi käydä videopuheluita, mutta se voi olla mahdollista jo lähitulevaisuudessa.

Saksalainen Macerkopf.de-verkkosivusto väittää saaneensa käsiin ruutukaappauksen parhaillaan testauksessa olevasta ominaisuudesta. Mitään erityistä nähtävää ruutukaappauksessa ei ole: näytöllä näkyy toisen osapuolen videostriimi sekä puhelun hallintaan liittyviä painikkeita. Videopuhelut ovat oletettavasti mahdollisia sekä Wi-Fi- että matkapuhelinverkossa.

Laajan käyttäjäpohjansa ansiosta WhatsAppilla on realistinen mahdollisuus kammeta Skype videopuheluiden markkinaykkösen paikalta. Jää nähtäväksi mahdollistuvatko videopuhelut WhatsAppin web-versiossa, jolloin puheluita voisi käydä tietokoneillakin. Selaimista löytyy jo välineet ominaisuuden tekniseen toteutukseen (webRTC).Videopuheluiden lisäksi WhatsAppiin on kehitteillä toinenkin uudistus Macerkopf.de:n lähteiden mukaan: välilehtiin ryhmitettävät keskustelut. Välilehtien ansiosta eri keskusteluiden välillä vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, aivan kuten sivujen vaihto selaimissakin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.