Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft-pomo vahvisti: Lumia 650 on tulossa

Manu Pitkänen

Microsoft-pomo vahvisti: Lumia 650 on tulossa
Microsoftin markkinointijohtaja Chris Capossela tuli vahvistaneeksi vahingossa Lumia 650 -puhelimen olemassa olon Windows Weekly -podcastin haastattelussa. Capossela ei suoraan sanonut Lumia 650 olevan kehitteillä, mutta käski kuuntelijoiden olla "hököllä" tulevien uutisten varalta.

Keväällä Capossela paljasti epähuomiossa Microsoft Convergence -tapahtumassa Internet Explorer -brändin kuoppaamisen, joten tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Caposella lipsauttaa asioita julkisuuteen. Lumia 650 -puhelinta koskeva osuus löytyy podcastista kohdasta 44:50.
Puhelimesta tiedetään jo aika paljon – tai ainakin niin kuvitellaan. Lumia 650:een on huhuttu tulevan Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri, viiden tuuman AMOLED-näyttö (720p), gigatavu keskusmuistia, kahdeksan gigatavua tallenusmuistia ja kahdeksan megapikselin kamera (5 MP:n etukamera). Puhelin vaikuttaa teknisten ominaisuuksien perusteella alemman hintaluokan laitteelta. Otollinen julkistusajankohta voisi olla helmikuussa MWC-messuilla.

Lumia 650:stä vuoti mallinnuskuva jo lokakuun lopulla (uutiskuva).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja