Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Boom Beach -peliin ilmestyi mystinen varjo – Tästä on kyse

Manu Pitkänen

Boom Beach -peliin ilmestyi mystinen varjo – Tästä on kyse
Supercellin suosittua Boom Beach -taistelupelin ahkerat pelaajat ovat varmaan jo huomanneet jouluna kartalle ilmestyneen oudon varjon. Napauttamalla varjoa ilmestyy puhekupla, jossa on kolme kysymysmerkkiä sekä laskuri, joka mittaa aikaa tammikuun 15. päivään.

Mereen ilmestynyt mystinen varjo aiheutti tietysti paljon kysymyksiä fanien keskuudessa. Varjon aiheuttama kuplinta viittaisi siihen, että jotakin on nousemassa valtameren syvänteistä pintaan. Supercell lisäsi hypeä julkaisemalla videon, jossa Dr. T -pahis lupaa esitellä ensi vuoden alussa uuden mega-aseen, jolla se saisi nujerrettua Boom Beach -pelaajat (mainos alla, tarkkasilmäisimmät huomaavat videolta Pekka Poudankin).Mistä sitten on kyse? Salaisuus paljastui todella nopeasti, sillä muuttamalla puhelimen / tabletin kellon aikaa tammikuun 16. päiväksi, Boom Beach -peli lähettää ilmoituksen uuden Mega Crab -pelitapahtuman käynnistymisestä (ruutukaappaus). Syvänteestä nousee siis jättimäinen "rapu", joka kaikesta päätellen on Dr. T:n mainostama uusi ase.


Mega Crabin pelillinen sisältö on edelleen täysi mysteeri. Supercellin keskustelupalstalla epäillään mainosvideolla nähtävän "Dr. T vs Everybody" -sloganin perusteella, että Task Force -ryhmät pääsisivät yhdessä sotimaan Dr. T:tä vastaan.

Tänään Supercell julkaisi uutta Dr. T -tehtävää silmällä pitäen toisenkin mainoksen (alla).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja