Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google mainostaa sovelluksiaan etusivulla

PuhelinvertailuGoogle on lisännyt Google.com-osoitteen englanninkielisen version etusivulla linkit yhtiön omiin sovelluksiin, kertoo PhoneArena. Google mainostaa sovelluksia jouluisella "Unwrap the best of Google for Android and iOS"-tekstillä.
Googlen linkit ovat siis tietysti ainoastaan Androidin ja iOS:n sovelluskauppojen verkkosivuille. Google ei tue Windows-mobiilialustaa omilla sovelluksillaan.

Android-puolella lista on suhteellisen lyhyt koostuen ainoastaan kymmenestä sovelluksesta joista useimmat ovat jo esiasennettuna Androidilla, kun taas iOS:lle on toista sataa sovellusta – yli 60 iPhonelle ja vajaa 50 iPadille.

Kenties Googlen ei tarvitse mainostaa omalla alustallaan sovelluksia aivan samalla tehokkuudella. Toisaalta iPhonen mukana esiasennettuja Google-sovelluksia ei tule, joten niiden mainostaminen on relevantimpaa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja