Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan hittipuhelimen uusi versio vuosi väreissä

Puhelinvertailu


Xiaomin viime vuosi ei mennyt aivan odotetulla tavalla, kun se ei onnistunut nostamaan markkinaosuuttaan maailman älypuhelinmarkkinoilla. Kolmen kiinalaiskilpailijan välinen taisto päättyi Huawein voittoon, mutta Xiaomi hakee nostetta heti ensi vuoden alkuun.

Tulossa on yhtiön Mi-sarjan uusin tuotos, joka siis järjestysnumeronsa mukaan on nimetty Mi 5:ksi. Viime vuonna esitellyn Mi 4:n ja välimalli Mi 4i:n seuraaja on nyt vuotanut sekä kuvissa että nyt videolla.
Puhelimeen on huhuttu reilun viiden tuuman näyttöä, jonka resoluutio on joko edeltäjien tapaan Full HD tai mahdollisesti jopa QHD. Puhelimen odotetaan olevan varustettu ensimmäisten joukossa Snapdragon 820 -huippupiirillä, joka viittaisi myös tarkempaan QHD-näyttöön.

Yksi mielenkiintoisimpia huhuja laitteesta on sen odotettu superpieni ja huippunopea sormenjälkilukija.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja