Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Marshmallow-päivitys tuo Galaxy S6 edgeen uusia temppuja

Manu Pitkänen

Videolla: Marshmallow-päivitys tuo Galaxy S6 edgeen uusia temppuja
Googlen lisäämät parannukset Android Marshmallowiin on ollut tiedossa kesästä lähtien, mutta Samsungin Galaxy-puhelimien saaman päivityspaketin sisältö on ollut hiukan arvuuttelun varassa.

Salaisuuden verho on kuitenkin raottunut hieman, kun YouTubessa on julkaistu lyhyt hands-on-video Marshmallowiin päiviteytystä Galaxy S6 edgestä. Videolla demonstroidaan erityisesti uusia Edge-ominaisuuksia. Tähän saakka Edge-näytölle on saanut oikopolut suosituimpiin kontaktitietoihin sekä suosituimpiin sovelluksiin. Marshmallowin myötä Edge-näyttö vaikuttaisi toimivan jonkinlaisena widgetti-näyttönä, johon voi sijoittaa erilaisia pienoissovelluksia. Videolla nähdään Edge-näyttöön kiinnitettynä esimerkiksi kompassi-, kartta- ja sääohjelmat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.