Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung aloitti bioprosessorin tuotannon – älykellot oppivat mittaamaan kehoasi yksityiskohtaisesti

Manu Pitkänen

Samsung aloitti bioprosessorin tuotannon – älykellot oppivat mittaamaan kehoasi yksityiskohtaisesti
Samsung kertoo aloittaneensa uuden "bioprosessorin" massatuotannon. Piiri on tarkoitettu käytettäväksi muun muassa älykelloihin, aktiivisuusrannekkeisiin ja "mittauslaastareihin". Laitevalmistajilta piiriä käyttäviä tuotteita pitäisi tulla myyntiin ensi vuoden alkupuoliskon aikana.

Uusi bioprosessori osaa käsitellä kehon rasvaisuuteen, lihasmassaan, pulssiin, ihon lämpötilaan ja stressiin (hikoilu) liittyvää tietoa. Erilaisista quantified self -laitteista on siis tulossa paljon monikäyttöisempiä ja monipuolisempia kuin aikaisemmin. Apple Watch on näin ollen saamassa aiempaa kovempaa kilpailijoita – ja kuka tietää vaikka Apple itsekin päätyisi käyttämään Samsungin bioprosessoria seuraavassa Apple Watchissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja