Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n lasipaneeli paljastaa muutoksia?

Puhelinvertailu

Samsungin seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimilta odotetaan varsin tutunkaltaista rakennetta. Laite saapuu GAlaxy S6:n tapaan sekä kaarevalla Edge-näytöllä että tavanomaisena versiona, mutta pieniä muutoksiakin nähdään.

Uusi vuoto esittelee Galaxy S7:n lasipaneelia, joka suojaa tietysti laitteen etuosaa ja eritoten näyttöä. Paneelissa huomiota herättävät muutamat hienovaraiset muutokset.
Galaxy S6:sta poiketen sekä kamera että sensorit ovat siirretty kuulokkeen oikealle puolelle. Lisäksi kotinäppäin vaikuttaa olevan leveämpi ja matalampi.

Kuvan lasipaneeli ei tosin ole yhtenevä aiempien huhujen kanssa, joten on vaikea sanoa kumpi – jos kumpikaan – paikkansa.

Laite julkistetaan todennäköisesti helmikuun 21. päivä Samsungin Unpacked-tapahtumassa MWC-messujen yhteydessä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja