Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG V10 -huippupuhelimen lanseerauspäivä Suomessa varmistui

Sami Koivunen

LG V10 -huippupuhelimen lanseerauspäivä Suomessa varmistui
LG kertoo lanseeraavansa kahdella näytöllä varustetun LG V10 -älypuhelimen odotetusti Pohjoismaissa 20. tammikuuta.

LG V10 esiteltiin lokakuussa. Puhelimen erikoisuutena on kaksi erillistä näyttöä, joista toinen toimii lisänäyttönä ensimmäiselle. Lisänäytön ideana on olla jatkuvasti päällä ja esittää yleisimmin tarvittuja tietoja. Lisänäytön koko on 2,1 tuumaa.

V10:n varsinaisena näyttönä toimii 5,7 tuuman QHD-näyttö. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat 16 megapikselin takakamera, kaksi 5 megapikselin etukameraa, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka. Etukamerat eroavat toisistaan kuvakulmaltaan, sillä toisessa on 120 asteen kuvakulma ja toisessa 80 asteen kuvakulma. Pienemmän kuvakulman kamera sopii henkilökohtaisten selfieiden ottoon ja isomman kuvakulman nk. ryhmäselfieiden ottoon.


LG V10:n suositushinta on 699 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja