>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cortana tulee OnePlus Onelle

Manu Pitkänen

Cortana tulee OnePlus Onelle
Vaihtoehtoista Android-käyttöjärjestelmää kehittävä Cyanogen on julkaissut Cyanogen OS 12.1.1 -päivityksen OnePlus Onelle. Cyanogen OS on kaupalliseen käyttöön tarkoitettu älypuhelinohjelmisto, kun taas CyanogenMod on sen epäkaupallinen versio.

Päivitys perustuu edelleen Android 5.1 Lollipopiin, joten Marshmallow-julkaisu antaa vielä odottaa itseään. Pelkkä bugikorjauspäivitys Cyanogen OS 12.1.1 ei kuitenkaan ole, sillä ohjelmistoon on lisätty Microsoftin Cortana-sovellus.

Cyanogen OS:ssä Cortana tukee always-on-kuuntelua, joten avustajaa voi käskyttää tekemään haluttuja toimia yksinkertaisesti sanomalla ääneen "Hey Cortana". Käyttäjän ei tarvitse siis avata erikseen Cortana-sovellusta, vaan ominaisuus kuuntelee jatkuvasti aktivointikäskyä. Avustajalla voi määrätä puhelimen esimerkiksi äänettömään tilaan, aktivoida lentokonetila tai pyytää hakemaan tulevat kalenterimerkinnät / hälytykset.Cortana on saatavilla aluksi vain yhdysvaltalaisille OnePlus One -käyttäjille. Muissa laitteissa ominaisuus ilmestyy tämän vuoden alusta alkaen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.