Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lukeeko tuleva iPhone tunteesi?

Matti Vähäkainu

Lukeeko tuleva iPhone tunteesi?
Älypuhelinten sensorien määrä kasvaa vuosi vuodelta ja Apple pyrkii tietysti markkinajohtajana olemaan mukana kärkijoukossa. Yhtiö toi viimeisimmissä iPhone-malleissa ensin sormejäljentunnistuksen ja sitten kosketuspaineentunnistuksen, mutta tulossa on jotain paljon erikoisempaa?

Apple on ostanut tekoälyosaamista miljoonien arvosta, kertoo Wall Street Journal. Ainakin 8 miljoonaa dollaria rahoitusta kerännyt Emotient siirtyy Applen omistukseen. Emotient on yhtiö, joka kehittää tunteiden tunnistusta kasvojentunnistuksen avulla.

Miten Apple tulee sitten käyttämään osaamista, on luonnollisesti vielä epäselvää. Voi kuitenkin arvella, että yhtiön mobiililaitteet osaavat kenties tulevaisuudessa lukea fiilikset kasvoilta ja vaikkapa soittaa tunnelmaan soveltuvaa musiikkia. Emotientin teknologiaa on aiemmin käytetty esimerkiksi mainostajien toimesta kuluttajien reaktioiden tarkkailuun.Kasvojentunnistusta löytyy jo nykyisillään puhelimista ja erityisesti Microsoft on tuonut teknologiaa sekä Windows 10 -laitteisiin että konsoleihin. Tunnetilojen tunnistaminen kuitenkin voisi avata aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja