Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa ensimmäinen taittuva puhelin?

PuhelinvertailuMatkapuhelinvalmistajat ovat jo vuosia yrittäneet kehitellä puhelinkonsepteja, jotka perustuisivat kaareviin, taipuviin ja jopa taittuviin näyttöihin. Kahta ensimmäistä mallia on jo markkinoilla, mutta jälkimmäistä vielä odotetaan.
Business Insider kertoo, että HSBC:n analyytikkojen mukaan Samsung saattaa olla tuomassa jo tänä vuonna markkinoille taittuvaa puhelinta.

Toistaiseksi Samsungilla on tarjolla ainoastaan muottiin taitetuilla eli kaarevalla näytöllä varustettuja nk. Edge-malleja. Kilpaileva korealaisyhtiö LG puolestaan on tuonut kaksi sukupolvea taipuvaa Flex-mallia.

Aiemmat raportit ovat arvelleet kyseisen konseptin realisoituvan vasta parin vuoden päästä. Kyseisenlaista konseptia Samsung on kuitenkin esitellyt videolla jo vuodesta 2014 saakka.

Vaikka laite esiteltäisiin tänä vuonna, niin massavalmistukseen tai korvaamaan tärkeimpiä lippulaivamalleja sitä ei vielä todennäköisesti saada hetkeen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja