Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia tietoja Android N:stä tulossa toukokuussa

Manu Pitkänen

Uusia tietoja Android N:stä tulossa toukokuussa
Jos olet odottanut tarkempia tietoja Android N:ään liittyen, niin hyvin todennäköisesti niitä on tulossa 18.–20. toukokuuta. Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai kertoi vuosittaisen I/O-kehittäjäkonferenssin järjestettävän juuri noina päivinä.

Google I/O on perinteisesti järjestetty toukokuun lopulla, joskin vuosina 2012 ja 2014 konferenssi lipsahti kesäkuun puolelle. Kesäkuu on vuorostaan perinteisesti ollut se kuukausi, jolloin Apple pitää oman WWDC-kehittäjätapahtumansa. Microsoftin Build-tapahtuma pidetään maalis-huhtikuun vaihteessa.

Google I/O:n pitopaikka siirtyy ensi vuonna Mountain View'n Shoreline Amphitheatreen, hakukoneyhtiön kotikonnuille. Ulkoilma-amfiteatteri on hieman riskialtis pitopaikka, mutta toivon mukaan säät sallivat tapahtuman läpiviennin kunnialla loppuun.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja