Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhut jatkuvat: Onko tämä Nokian uusi puhelinprototyyppi?

4
Puhelinvertailu

Huhut jatkuvat: Onko tämä Nokian uusi puhelinprototyyppi?
Nokian paluuta muodossa tai toisessa puhelinmarkkinoille on odotettu kuin Kuuta nousevaa jo ennen kuin liiketoimintakauppa Microsoftin kanssa tuli päätökseen. Verkossa onkin julkaistu kuva laitteesta, jonka väitetään olevan Nokian yksi uusi puhelinprototyyppi.

Kuvissa näkyvä puhelin näyttää takakuoren osalta hyvin voimakkaasti HTC One A9:ltä, joskin LED-salama onkin sijoitettu eri tavalla. Samankaltaisuuden perusteella voisi melkein uskoa, että kyseessä on HTC:n prototyyppi eikä Nokian. Muuttamalla vuotokuvien kontrastia alhaisemmaksi ja kirkkautta suuremmaksi ilmenee myös paremmin se, että puhelimen etupuolelta löytyy perinteinen näppäimistö, joten kyseessä on peruspuhelin – sikäli kun kuvia voidaan pitää aitoina.

Nokian paluuseen liittyy paljon spekulaatioita, mikä antaa tietysti feikkihuhuille tilaa rehottaa. Julkaistuja kuvia ei siis kannata ottaa turhan vakavasti.

Microsoftin ja Nokian välisen kaupan ehtojen mukaan "Nokia ei voi lisensoida Nokia-brändiä matkaviestinteollisuudelle 30 kuukauteen eikä käyttää Nokia-brändia Nokian omissa matkaviestimissä ennen 31.12.2015." Toisin sanoen Nokia voi jo nyt julkaista Nokia-nimeä käyttäviä omia puhelimia, mutta se voi aloittaa lisensoinnin vasta tämän vuoden lopulla. Nokia on kertonut olevansa kiinnostunut brändin kauppaamisesta, eikä omien puhelimien myymisestä.Alla olevista kuvista ylempi on alkuperäinen ja alempi muokattu.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Mikkisoftware (vahvistamaton)

1

Tuo voi ihan hyvin olla microsoftinkin peruspuhelin..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Meneeköläpi (vahvistamaton)

2

Taitaa olla tämän proto kyseessä

Ps. Olisin laittanut linkin mutta ei sitten koska ette anna laittaa!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Meneeköläpi (vahvistamaton)

3

Piti linkata Nokia 230, joka on Microsoftin tuleva halppisluuri ja yllättäen näyttää samanlaiselta kuin jutun vuotokuvissa oleva. Saatte itse googlettaa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus:

Piti linkata Nokia 230, joka on Microsoftin tuleva halppisluuri ja yllättäen näyttää samanlaiselta kuin jutun vuotokuvissa oleva. Saatte itse googlettaa


Juu muistuttaa enemmän kuin HTC One A9, mutta ei taida olla 230sta kyse, Kuvien perusteella merkittäviä eroja, ja Microsoft omistanut firman jo 2014 keväästä asti.

Kuvan laite saattaa olla ihan aito Nokia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.