Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa sittenkin kolme Galaxy S7 -puhelinta?

Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa sittenkin kolme Galaxy S7 -puhelinta?
Samsungin on sanottu esittelevän helmikuussa kaksi Galaxy S7 -mallia, joista toinen on tavallisella näytöllä varustettu versio ja toinen on taas kaarevanäyttöinen edge-versio. Edge-version on väitetty olevan näytön koon suhteen suurempi kuin tavallinen Galaxy S7. @evleaks-nimimerkillä tunnettu Evan Blassin mukaan näin ei kuitenkaan olisi.

Blassin julkaiseman twiitin perusteella Samsung aikoisi julkaista helmikuussa kahden sijaan kolme Galaxy S7 -puhelinta: Galaxy S7:n, Galaxy S7 edgen ja Galaxy S7 edge+:n. Näin ollen Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge olisivat samankokoisia, kuten viime vuonnakin Galaxy S6:n tapauksessa. Ainoa mikä siis on muuttunut, on kookkaamman edge+-version lanseerauksen aikaistaminen syksystä keväälle.

Aikaistuksen avulla uusi Galaxy Note -puhelin saanee paremmin näkyvyyttä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja