Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uudet Galaxy A3 ja Galaxy A5 -puhelimet saapuvat myyntiin Suomessa

Sami Koivunen

Samsungin uudet Galaxy A3 ja Galaxy A5 -puhelimet saapuvat myyntiin Suomessa
Samsung kertoo tänään aloittaneensa uusien Galaxy A -sarjan puhelimien myynnin.

Samsung Galaxy A5 ja Galaxy A3 tulevat myyntiin suomalaisissa kivijalkakaupoissa 28. päivä tammikuuta. Puhelimet ovat päivittyneet joulukuussa 2014 julkaistuihin ensimmäisiin A-sarjan puhelimiin verrattuna mm. ulkomuodoltaan, näytöltään, akunkooltaan ja suorittimeltaan. Sen sijaan suuria muutoksia ei ole nähty kamerassa tai muistin määrässä.

Galaxy A5:n teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat 5,2 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen 1,6 GHz:n suoritin, 2900 milliampeeritunnin akku, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, 13 megapikselin kamera ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä.

Galaxy A3:sta löytyy puolestaan 4,7 tuuman näyttö 1280x720-resoluutiolla, kahdeksanytiminen 1,5 GHz:n suoritin, 1,5 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, 13 megapikselin kamera ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä.

Galaxy A3:n suositushinta on 329 euroa ja Galaxy A5:n 429 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.