>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ei aio enää tehdä rahaa mainoksilla

Manu Pitkänen

Apple ei aio enää tehdä rahaa mainoksilla
Apple on päättänyt heittää pyyhkeen kehään mobiilimainosmyynnin osalta, kertoo BuzzFeed News. Yhtiö ei enää aio myydä aktiivisesti iAd-mainospaikkoja.

Applen iAd-mainosverkko ei ole kuitenkaan häviämässä mihinkään, vaan yhtiö aikoo muuttaa mainosmyyntinsä täysin automatisoiduksi, jolloin mainospaikkoja tarjoavat julkaisijat pääsevät kontrolloimaan paremmin mainosmyyntiään. Samalla Apple luopuu perimästään 30 prosentin osuudesta, eli mainospaikkojen tarjoajat saavat mainosmyynnin kokonaisuudessaan itselleen.

BuzzFeedille puhuneiden lähteiden mukaan motiivi mainosmyyntitiimin lopettamiselle oli yksinkertaisesti se, että Apple ei ole kovin hyvin mainosbisneksessä eikä se pysty siten kilpailemaan esimerkiksi Facebookia tai Googlea vastaan. Kun Apple ei toimi enää mainosmyynnissä välikätenä, voi mainosverkon kiinnostavuus lisääntyä. Hyvä porkkana lienee myös mainosmyynnin liikevaihdon ohjautuminen kokonaisuudessaan mainosten esittäjille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.