Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Brassipuhelin Asus Live tuo mukanaan TV-antennin

Puhelinvertailu

Erityisesti tietokoneista ja ZenFone-puhelinmallistosta tuttu Asus on esitellyt uuden älypuhelimen, joka ei sovi yhtiön perinteisiin brändeihin. Asus Live -älypuhelin esiteltiin Brasiliassa ja se tarjoaa keskihintaluokan suorituskykyä matalaan hintaan, kuten sen sisarmalli ZenFone Go.

Laite on varustettu MediaTek MT6580 -piirillä, 2 gigatavulla RAM-muistia, 8 megapikselin kameralla ja 5 tuuman HD-kosketusnäytöllä. Etukamerassa on megapikseleitä kaksi, tallennustilaa on 16 gigatavua ja laitteen akkukapasiteetti on 2070 milliampeerituntia.
Erikoisempi ominaisuus on integroitu TV-antenni, joita on nähty usein Brasilian lisäksi myös Aasiassa. Kenties tästä puhelin saakin Live-mallinimensä.

Käytännössä kyseessä on ZenFone Go -puhelimen brasilialaisversio. Puhelin tulee myyntiin Brasiliassa sinisenä, pinkkinä ja keltaisena vajaan 200 euron hintaan.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja