Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä OnePlus kiusoittelee?

Puhelinvertailu
OnePlus on esittelemässä tai julkaisemassa jotakin lähitulevaisuudessa. Tämä selviää yhtiön tweetistä "What are the two things you can't live without?", tai viimeistään lisävihjeestä "Hint hint: This is a teaser for something we've been cooking up".

Vastaus ei todennäköisesit ole "sukat" eikä liene kumpikaan niistä ole Turun sinappi. Mitä ihmettä se siis voi olla? Ainakaan kuvasta sitä ei kovin helposti voi arvata, sillä kuvassa ei ole edes viime vuoden kaksikko OnePlus X ja OnePlus 2, vaan esikoismalli OnePlus One.

Twitterissä on arvailtu Oxygen OS:ää ja Hydrogen OS:ää, joiden nimet tulevat tietysti elintärkeistä alkuaineista happi ja vety. Todennäköisimmin tulossa on siis ohjelmistopäivityksiä ainakin OnePlussan ensimmäiseen One-malliin.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja