Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko LG G5:n erikoisuus vetolaatikkoakku?

Manu Pitkänen

Onko LG G5:n erikoisuus vetolaatikkoakku?
LG:n seuraavaan lippulaivapuhelimeen on tulossa varsin erikoinen ominaisuus, mikäli CNet Korean tietolähteisiin on uskominen. G5:ssä on julkaisun mukaan vetolaatikkoa muistuttava akkuratkaisu.

Käytännössä LG:n kehittämä järjestelmä toimii niin, että puhelimen alaosan saa irrotettua irti muusta puhelimesta. Irrotettu pohja paljastaa puhelimen akun, jonka voi vaihtaa halutessaan. Silminnäkijähavaintojen pohjalta tehdyissä mallinnuskuvissa näytetään järjestelmää, jossa pohja olisi täysin irrallinen, mutta sen lisäksi on mallinnuskuva kiinteämmästä "vetolaatikkoratkaisusta".

Puhelimen kuoren valmistusmateriaalina käytetään metallia. Ajatuksena on ilmeisesti luoda mahdollisimman unibody-muotoilua noudattava ratkaisu, jossa akun voisi kuitenkin irrottaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.