>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-puhelimien näppäimistö tulossa iPhonelle

Manu Pitkänen

Lumia-puhelimien näppäimistö tulossa iPhonelle
Microsoft on lähettänyt innokkaille Windows Insider -testaajille sähköpostia, jossa iPhonen omistajilta tiedustellaan kiinnostuneisuutta testata Windows Phone 8.1:n Word Flow -näppäimistön iOS-sovellusta.

Käytännössä viesti tarkoittaa sitä, että ohjelmistojätti aikoo julkaista Lumia-puhelimista tutun näppäimistön iPhonelle. Microsoft hehkutti taannoin kuinka kyseisellä näppäimistöllä rikottiin Guinnessin ennätys kirjoitusnopeudessa. Microsoftin mukaan se aikoo julkaista näppäimistön myöhemmin myös muille alustoille, joten Android-sovelluskin on jossakin vaiheessa tulossa.

Mitä Microsoft sitten hyötyy näppäimistösovelluksen julkaisusta kilpaileville alustoille? Periaatteessa laajemman käyttäjäkunnan avulla Microsoft voisi parantaa näppäimistönsä ennakoivaa tekstinsyöttöä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.