Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta välimalli ennen Apple Watch 2:ta?

Matti Vähäkainu

Applelta välimalli ennen Apple Watch 2:ta?
Applelta on odoteltu uuden sukupolven Apple Watchia, jossa muun muassa kotelointi olisi uudistettu, mutta uusien tietojen mukaan sellaista ei ole vielä näköpiirissä. Voi kuitenkin olla, että varsinaisen, täysin uudistetun Apple Watch 2:n sijaan pian saapuu pienimuotoinen uudistus olemassaolevaan kelloon.

TechCrunchin saamien tietojen mukaan toistaiseksi ei vaikuta siltä, että tulossa olisi täysin uudistettu Apple Watchia. Sen sijaan FaceTime-kameraominaisuudella varustettu Apple Watch saattaa olla tulossa piakkoin.
Raportit Apple Watch kamerasta, mutta uudenlaisen koteloinnin uupuminen mahdollisesti tarkoittaa, että jo tänä keväänä povailtu kello onkin vain välimalli. Aiempien huhujen mukainen syysjulkaisu Apple Watch 2:lle voi edelleen pitää toki paikkansa, mutta jopa sen todennäköisyys näyttää TechCrunchin Matthew Panzarinon mukaan aiempaa pienemmältä.

Kenties Apple julkaiseekin Apple Watch 2:n – tai ylipäätään suuremman uudistuksen, mikä onkaan nimi – vasta tasan kaksi vuotta ensimmäisen version jälkeen. Tämä olisi Applelta odottamattoman pitkä aika uudistaa tuotetta, mutta toisaalta Apple Watch ei ole yhtiön parhaiten menestyneitä laitteita ja varmasti yksi monimutkaisimmista päivityksistä.

On myös tietysti täysin mahdollista, että Apple päättää nimetä vaatimattoman kamerauudistuksen kakkosversioksi, vaikka sen myyntitavoitteet eivät olisikaan kovin korkealla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja