Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google lisäsi uuden pikakuvakkeen kameranäkymään

Puhelinvertailu


Google on uudistanut uuden Photos-sovelluksen ja kamerasovelluksen yhteistyötä. Nyt kamerasovelluksesta pääsee pikanäppäimellä suoraan Photos-sovellukseen, kertoo DroidLife.

Kuvien esikatselu tapahtuu tavallisesti kamerasolluksen sisällä, josta kuvia voi muun muassa editoida, poistaa ja jakaa. Sovelluksesta ei kuitenkaan löydy linkkiä Google oman uuden kuvapalvelun sovellukseen.

Nyt Google on lisännyt tuon ominaisuuden ja sen saa päälle menemällä Google Photos -sovellukseen ja klikkaamalla valikosta ensimmäistä kohtaa eli Assistant. Avustaja kertoo uudesta ominaisuudesta (yllä), jonka saa nappia painamalla päälle.

Tämän jälkeen kuvan ottaessa ilmestyy pieni ikoni (alla), jota klikkaamalla pääsee suoraan Photos-sovellukseen. Ikoni häipyy itsestään muutaman sekunnin jälkeen. Ominaisuuden saa päälle ja pois Photos-sovelluksen asetuksista.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja