Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tämän vuoden lippulaivan erikoisuus kamerassa

Matti Vähäkainu

Huawein tämän vuoden lippulaivan erikoisuus kamerassa
Huawein lippulaivamallisto uudistuu tänä vuonna P9-älypuhelimella. Metallirunkoisen P8:n seuraajan tiedot ovat vielä hyvin vähäisiä, mutta vaikuttaa, että laite saapuu jälleen monena eri versiona.

VentureBeatin Evan Blassin, joka tunnetaan paremmin kenties Twitter-vuotaja @evleaksinä, mukaan Huawei P9 saapuu edeltäjänsä tavoin normaalina, kevyempänä ja halvempana lite-versiona, suurempana max-versiona sekä paremmilla spekseillä varustettuna premium-versiona.
Premium-versiosta erikoisen tekee suurempi ja parempi näyttö, mutta erityisesti Honor 6 Plus -mallin (kuvassa) tapainen tuplakamera, jossa kaksi 12 megapikselin kameraa yhdistyvät ja mahdollistavat esimerkiksi tarkennuksen jälkikäteen. Kameraa avustaa kaksoissalama.

VentureBeatin tietojen mukaan yksikään Huawein (omista) älypuhelinmalleista ei saa QHD-näyttöä tänä vuonna, joten P9 tulee käyttämään edeltäjänsä tavoin Full HD -paneelia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja