Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tämän vuoden lippulaivan erikoisuus kamerassa

Matti Vähäkainu

Huawein tämän vuoden lippulaivan erikoisuus kamerassa
Huawein lippulaivamallisto uudistuu tänä vuonna P9-älypuhelimella. Metallirunkoisen P8:n seuraajan tiedot ovat vielä hyvin vähäisiä, mutta vaikuttaa, että laite saapuu jälleen monena eri versiona.

VentureBeatin Evan Blassin, joka tunnetaan paremmin kenties Twitter-vuotaja @evleaksinä, mukaan Huawei P9 saapuu edeltäjänsä tavoin normaalina, kevyempänä ja halvempana lite-versiona, suurempana max-versiona sekä paremmilla spekseillä varustettuna premium-versiona.

Premium-versiosta erikoisen tekee suurempi ja parempi näyttö, mutta erityisesti Honor 6 Plus -mallin (kuvassa) tapainen tuplakamera, jossa kaksi 12 megapikselin kameraa yhdistyvät ja mahdollistavat esimerkiksi tarkennuksen jälkikäteen. Kameraa avustaa kaksoissalama.

VentureBeatin tietojen mukaan yksikään Huawein (omista) älypuhelinmalleista ei saa QHD-näyttöä tänä vuonna, joten P9 tulee käyttämään edeltäjänsä tavoin Full HD -paneelia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja