Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oppolta edullinen premium-puhelin: F1

Manu Pitkänen

Oppolta edullinen premium-puhelin: F1
Oppon näkyvyys on heikentynyt muiden kiinalaismerkkien rynnistettyä älypuhelinmarkkinoille, mutta tuotejulkaisut eivät ole kuitenkaan hävinneet mihinkään. Uusimpana puhelimena Oppo lanseerasi F1:n, joka tuli tänään ennakkotilattavaksi Euroopassa.

Oppo F1 on tilattavissa yhtiön verkkokaupan kautta muun muassa Suomeen 229 euron hintaan. Toimitusaikataulusta ei löydy sivuilta mainintaa, mutta nopeimmille tilaajille luvataan ilmainen selfie-keppi.
Uudesta puhelimesta Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua tallennustilaa (muistikorttipaikka), viiden tuuman 720p-näyttö, 13 megapikselin kamera (f/2,2) ja kahdeksan megapikselin etukamera. Puhelin on ainakin alkuvaiheessa saatavilla vain kullanvärisenä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja