Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Panasonicin uusi Lumix digikamera vai älypuhelin?

PuhelinvertailuPanasonic on huhujen mukaan julkaisemassa huomenna Lumix-laitteen, joka lainaa kovasti älypuhelimilta. Japanissa järjestettävässä CP+-kameratapahtumassa esiteltävä laite onkin väitetysti täysiverinen puhelin, vaikka ulkonäkö saattaa huijata.
Laite on kovasti esimerkiksi Galaxy S5 Zoom -mallin tapainen ja sisältää siis täyden älypuhelimen ja digikameralta tutut säädöt ja ominaisuudet. Lumix DMC-CM10 on jatkoa Lumix DMC-CM1 -mallille, joka oli niin ikään täysiverinen puhelin.

Edeltäjän ominaisuuksista löytyi mm. 4,7 tuuman Full HD -näyttö, 2 gigatavua RAM-muistia ja 20 megapikselin kamera. Kuten edeltäjässä, myös uudessa CM10:ssä vaikuttaa olevan Leican optiikkaa f2.8-aukolla. Zoomia ei nähdä uudessakaan mallissa ja ulkonäöllisesti juuri mikään ei ole muuttunut edeltäjästä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja